снимка: Hayden Schiff, УикипедияБившият президент e в добро настроение, а при

...
снимка: Hayden Schiff, УикипедияБившият президент e в добро настроение, а при
Коментари Харесай

Бил Клинтън остава в болница

снимка: Hayden Schiff, Уикипедия

Бившият президент e в положително въодушевление, а при него е брачната половинка му Хилари. Дъщеря му Челси не е там, посочи сътрудникът.

Бил Клинтън ще остане в болничното заведение за през нощта, заяви представителят му в Twitter. Той добави, че индикаторите за здравословното му положение " се движат в вярната посока ", съобщи Ройтерс. 75-годишният Клинтън, който беше президентна САЩ  до 2001 година, във вторник вечер постъпи в болница в Калифорния за лекуване на зараза, която не е обвързвана с COVID-19, предава Българска телеграфна агенция.

Сътрудник на някогашния президент заяви пред кореспонденти, че той е признат за лекуване на урологична зараза, като е настанен в интензивно поделение на болничното заведение, само че не получава интензивно лекуване, съобщи Асошиейтед прес. Сътрудникът не конкретизира какво е наложило Клинтън да бъде настанен в интензивно поделение.

По думите на сътрудника инфекцията е засегнала кръвообращението на Клинтън, само че той се усъвършенства и не е изпадал в септичен потрес, евентуално животозастрашаващо положение.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР